Sain taas 7h nukkuttua, joten rupeaa vahitellen tuntumaan ihan hyvalta. Tosin taytyy kerata unta, koska elina tulee tanne keskiviikkona. Lisaks ajattelin yrittaa pitkasta aikaa paasta hombulle aamutreeneihin. Riippuu nyt kuitenkin miten kauan tanaan menee.

Siivottiin asken ja kohta lahden kodairalle siivoomaan. Sitten junnutreenit ja aikuisten treenit. Sen jalkeen ilmeisesti mennaan johonkin naytokseen, joten voi olla ettei iltatreeneihin ehdi tanaan. Harmi sinansa, koska Yamawaki-sensein treenit on tosi hyvia. Lisaks mua kiinnostais sen suwari kokyuho. No naytokset on kuitenkin ollu ihan kivoja tahan asti ja hyvalla onnella sielta voi saada pyyhkeen. Taytyy toivoa.

Saatiin perjantaina ukain kaa lahjaksi joltain joku laatikollinen riisia, jonka voi varmaan syoda kylmana. Oli siin kai jotain seassakin. Lisaks kai jotain kekseja. Taytyy varmaan kokeilla sita riisijuttua, vaik ei mitaan hajuu mita se on ja pitaisko se jotenkin valmistaa. Liskas se on lampimassa mulla, enka tieda oisko pitany laittaa kylmaan.

Huomenna piti menna taas kokeilemaan seki-sensein treeneja, mutta se on jossain muualla vetaa leiria. Huomenna taytyis myos yrittaa vahan kiertaa jotain nahtavyyksia.

Vessaongelmakin ratkesi. Jatkoin vain vessassa kaymista eika kukaan oo enaa sanonut mitaan. Yritan kuitenkin kayda hyvissa ajoin jos on pidempaa sessiota luvassa, mut ei sekaan aina onnistu. Taal on vahan nyt helpottunut kun on tajunnut miten naa ajattelee. Oon ihmetelly et miks ne ei voi kirjata ylos kaikkii niit saantoja mita niilla on ku ne tuntuu tietavan ne niin hyvin ja ne on aina niin ehdottomia. Oon tullu siihen tulokseen et jos ne kirjais ne ylos niin niis tulis ensinnakin semmosia mita pitaa noudattaa ja lisaks ne ei voi mielivaltaisesti keksia niita lisaa. Eli ehdottomat saannot tuntuu patevan vain lahinna yleensa, mutta joskus niita voi kiertaa jos ei kukaan nae. Se miten pitaa olla on ilmeisesti nailla enemman filliksesta kiinni, kuin selkeista kaavoista. Ja aina riippuu siita keta on paikalla ja kuka on kaskenyt. Ja tietysti kun kaikki kaskeen ne silti ilmaisee sen niin etta nain taalla tehdaan aina.