En mennyt aamutreeneihin tanaankaan. En itseasiassa laittanut edes kelloa soimaan kuin vasta yhdeksaksi, kun menin niin myohaan nukkumaan. Samoin varmaan tanaankin tuun tekemaan, nimittain kyl siel saunassa ja kylvyssa menee yleensa se pari tuntia vaikka se ei edes kovin hieno paikka ookkaan. Tai ei sielt puutu ku kylmaallas ja ulkoallas. Jos ne ois niin siel vois viettaa aikaa loputtomasti.

Kymmeneen mennessa piti kuitenkin taas olla poissa "hotellilta", joten kavin ostamassa bussilipun sunnuntaiksi lentoasemalle ja kavin syomassa. Sitten tulin nettikahvilaan katsomaan Resident evil kakkosen. Sekin oli hyva.

Sit lahdin Endo treeneihin, jotka taas yllattaen veti kuribayashi. Se tainnu vetaa enemman endo treeneja taalla ollessani kuin endo itse. No hyvat treenit oli kuitenkin, mutta kun se kavi tekemassa tekniikka mulle, niin onnistuin lyomaan jalkani. Kavin sen jalkeen kuitenkin viela kahdet Miyamoton treenit, mutta kyl siihen vahan tekee kipeeta. Ei mitaan pahaa, vain pieni kolhu, mutta harmittava kuitenkin.

Kaikki treenit tanaan kuitenkin hyvia, vaikka ei Hombulle mennessa ollutkaan lainkaan fiilista tai voimia treenata. Tosi hyvin kuitenkin jaksoi sit kun treenit  taas alkoi. No, joo alkaa kuitenkin olee vahitellen kaipuu takas Suomeen, mika tietysti johtuu siita etta lahdin sielta kesalla enka alyy kuinka hirveeta siel nyt on.

Joo taidan lahtea subbariin syomaan ja sit kylpemaan.

Hyvaa itsenaisyyspaivaa kaikille. Meitsi on taal hengessa mukana :-D