Kavin illalla viela kahteen otteeseen saunomassa ja kylpemassa. En tieda johtuiko tuosta ylettomasta vastustuskyvynnostamisesta, mutta maha oli koko yon ihan sekaisin, enka paassyt yokotan treenieihin aamulla. Doshun treenit oisin muutenkin jattanyt valiin. Joo ja taas kerran ku olin kylvyssa niin yks vanha japsi kaveli suoraan rookihuoneesta pukuhuoneen kautta dippaamaan ittensa altaaseen jossa olin. Hetkein aikaa siella raapi ja hankas itteaan ja vasta sitten meni suihkuun.

Kirjauduin ulos putkilostani ja vein rinkan kolikkolokeroon. Putkilomesta jossa siis olin kaikki paitsi yhden putkiloyoni oli halvempi, mutta ihan jees. Varsinkin kun ensimmaisen yon jalkeen kavin pyytamassa siirtoa toiseen putkeen, jossa ei juurikaan ollut tupakoitsijoita. Tai siis ei siella ollut yhtaan, mutta ei siis lahiputkiloissakaan juurikaan. Siina mestassa en kylla nahnyt yhtaan lansimaalaista, eika kukaan ensimmaisen paivan jalkeen puhunut englantia. Mitaan ei myoskaan lukenut englanniksi. Sen sijaan kun se kymmenelta aamulla suljettiin tuli kuullutus englanniksi. Se oli ilmeisesti lainattu jostain kaupasta, koska siina sanottiin etta kauppa suljetaan kohta ja toivottavasti olette nauttineet shoppailusta liikkeessamme. Sain siella yhdelta asiakkaalta valtavan kunnianosoituksen, kun se kavi sanomassa henkilokunnalla et tolle kaverille pitaa antaa isompi kylpytakki/yopuku, kun toi L on ihan liian pieni sille. Sain sit LL kokoisen.

Lahdettyani putkilosta ja kaytyani subbarissa syomassa menin nettikahvilaan kattomaan spider man kakkosen. Ihan jees leffa. Sitten makin kautta treeneihin. Oli kuribayashin treenit ja tosi hyvat. Sit Miyamoton treeneihin, jotka oli myos loistavat. Sit kavin viela Doshun treenit, niin voi sit suosiolla jattaa aamulla valiin. Saa naha kaynkohuomenna enaa treenaamassa.  

Nyt tulin tanne nettikahvilaan ja sain pyydettya ittelleni parhaan paikan taalta tupakoimattoman puolen kaukaisimmasta nurkasta. Asken kuitenkin tuli hirvee rookin savu suoraan mun koppiin. Nousin ylos ja eikos joku japsi vetany rookii suoraan mun viereisessa kopissa. No kavin koputtaa oveen ja sanoin et taa on No Smokin puoli. Johon se oli tietysti: Ai haluutsta rookii vai. No toistettuani muutaman kerran se tajus ettei taal saa tupakoida. Toi tietysti selittaa osaltaan miks myos tupakoimattomalla puolella haisee aina tupakalle. Tulee sita savua kylla kaytaviltakin, kun ei naita oo mitenkaan ovilla erotettu. No taal nurkassa on kyl muuten ollu ihan jees ilma, vahan kylma kylla. Onnistuin tulee tanne tyhmyyttani minuutilleen huonoimpaan aikaan. Jos oisin tullu minuuttii aikasemmin oisin saastany pari sataa jenii, mut onneks on visa.

Nyt ehka meseen vahan elinan kanssa, ja sit rupeenkin katsomaan jotain uutta leffaa joka ilmeisesti kertoo WTC terroristijutusta.