Joo, vahan rupee oli puhti lopussa. On taas viikko siita kun on nukkunu yli 7h, mut ennen kaikkee on henkinen vasymys paalla. Ei jaksa jatkuvasti raahaa kamoi paikast toiseen, kun ei oo mitaan vakkari mestaa missa ois. Joo, en ollu tosiaan ku kaksissa treeneissa tanaa. Toiset veti kobayashi ja toiset joku uusi tuttavuus. Molemmat oli hyvat. Erityisesti Kobayashin treenit. Toiset treenit oli hyvat mutta hieman rankat ku treenasin yhen kova kuntosen Italialaisen kanssa. En jaany enaa kolmansiin treeneihin. Kyl viel parit kolmet treenit jaksaa paivassa, mut ei oikein enaa neljia. Erityisesti aamulla treeneihin lahto muutaman tunnin huonoilla unilla ei houkuttele lainkaan.

Menin tanaan sinne halvempaan putkiloon ja sain viereisen putken ku viime kerralla. Taas siin hais hirvee rookin haju, joten kavin pyytaa toista putkiloa minka myos sain. Ei sekaan mikaan no smokin mesta oo, mut ei varmaa kaikki japanilaiset kuitenkaan polta nukkuessaan.

Kavin myos mikkoa moikkaamassa tanaan ja sain silta mun kamat ja aseet. Sekin oli selvinnyt ihan hyvin ja paasee pois 3 viikon paasta.